Coronamidsommar 5 – dag 4

Raka vägen hem

Vad är normalt? Något år åkte vi hem p.g.a. ett akut sjukdomsfall. Ett år körde vi en lång omväg genom Småland. Ett annat år körde vi raka vägen hem. Det blev ytterligare en favorit i repris. Så snart vi bara kunde, utan att stressa, så åt vi frukost, packade ihop allting, lastade bilen, städade, eller försökte och så var det hemresa som gällde. Den yngre generationen skulle iväg på charterresa och vi behövde komma hem för att säkerställa att det blev en transport till flygplatsen. Det blev det. Så var årets midsommar över.

 

Coronamidsommar  år 5 – Dag 1 – Laxbutiken – Wapnö slott – Laholm

Coronamidsommar  år 5 – Dag 2 – Eremitaget i Parken – Kunglig ek – Karen Blixen i Rungsted –  Almas ribhouse

Coronamidsommar  år 5 – Dag 3 – Sankt Petri kyrkan i Klippan – Sofiero – Höganäs 

Coronamidsommar  år 5 – Dag 4 – Raka vägen hem