Halländsk påsk – dag 3

Frillesås

För att fördelar gracerna lika i påsk så skulle även en annan del av en äldre generation besökas. Det var på deras sommarviste i Frillesås. En plats som vi besökt på en tidigare resa. Nu var vi arbetarbataljonen och förtältet sattes upp på den sommarparkerade husvagnen. Nästa steg var att åka och hyra en släpkärra och sedan åka till en gamla svinstia, lukten var kvar, där glada campare har hyrt in sig över vinter för att förvara sina campingprylar under tiden då camping är mindre intressant. När detta var klart var det dags att åka hem och avsluta en påskresa som i mångt och mycket gick i reprisen tecken. Vädret var inte en repris för det var riktigt bra och nästa lite för varmt.

Dag 1 – Riksväg 40 – S:t Sigfrids griftegård – Länsväg 154 – Gekås i Ullared – Fortsättningen på länsväg 154 – Tre toppar på Lejet
Dag 2 – En betong väg genom Halland – Halmstad Arena
Dag 3 – Frillesås