Coronamidsommar 4 – dag 1

Vi är på plats

Resan skulle heta Postcoronamidsommar men så blev det inte. När vi var på väg till stugorna där vi skulle fira midsommar kom beskedet att en i familjen, bodde visserligen inte på platsen, men i värdfamiljen hade insjuknat i Corona. Det fick i stället bli Coronamidsommar – år 4.

Årets midsommar började vi med att rasta, hemma framför TV:n tills vi kommit i läge för att packa och åka. När vi slappnat av och tittade lite på TV:n så kollande vi med kompisarna och de var redan på väg. 30 minuter senare började vi vår midsommarresa. Återigen tog vi genvägen genom skogen och det var tur det för på leden var det köer efter en olycka. Kanske var det därför som det var lite glest med trafik när vi väl var på plats på den snabba vägen. Resan var lugn och farten god och distansen matades på. Ett par mycket snabba polisbilar kom ifatt bakifrån, med alla tillgängliga blåa roterande och blinkade ljus påslagna.

På den lilla leden ringde vi igen och nu var vi ikapp och förbi våra vänner, de hade rastat på en vägkrog. Vi kom på plats och lastade in allt i stugan och så kom den andra bilen och så lagade vi lite mat och så åt vi och så planerade vi lite och så gick vi och sov och så var första dagen över.

Coronamidsommar 4 – dag 1 – Vi är på plats

Coronamidsommar 4 – dag 2 – Danmark – Danmarks tekniska museum – Inköp – Museum of modern art Louisiana – Favorit i repris

Coronamidsommar – dag 3 – Vattenriket Kristianstad – Lillöborgen – Sveriges lägsta punkt – Hovdala slott

Coronamidsommar 4 – dag 4 – Hemresa